Geen producten
Bestellen

Bedrijfslunch bestellen Hoogeveen

Je houdt je medewerkers alerter en meer gemotiveerd als er af en toe ook tijd is voor gezelligheid én voor de inwendige mens! Een lekkere, voedzame bedrijfslunch is daarvoor een perfecte gelegenheid. Bij Bakker Bart maken we al jaren met veel plezier en aandacht de heerlijkste broodjes klaar voor MKB ondernemers in Hoogeveen en omgeving.

Diverse lunchpakketten en broodjes

Behalve voor diverse individuele belegde broodjes, hartige en zoete snacks en dranken, kun je bij ons ook terecht voor complete lunchpakketten die ook nog eens heel gezond zijn. 'De Lekkerste Lunch' (€ 5,00) bestaat uit een mueslibol met kaas, een Duits broodje belegd naar keuze en vers geperst sinaasappelsap (180 ml). Daarnaast hebben we ook een lunch ‘Voor de Grote Trek’ (€ 6,50) en die bestaat uit mueslibol met kaas, een Bartje ® belegd naar keuze en vers geperst sinaasappelsap (300 ml). Al dat heerlijks is heel gemakkelijk online te bestellen. Je kunt zelf de bestelling afhalen, maar bestel je voor €25,- of meer, dan kan je de bedrijfslunch ook nog eens gratis laten bezorgen. Makkelijker en lekkerder kan dus niet!

Bakker Bart Hoogeveen, partner voor het MKB

Elke dag zijn wij al voor dag en dauw in de weer om lekkere verse broden, broodjes en snacks te bakken voor onze klanten. En daar rekenen we graag het MKB ook onder! Al onze producten zijn dagvers en wij staan garant voor de kwaliteit. Zoals gezegd kun je bij ons online bestellen en het eten laten bezorgen, maar je kunt natuurlijk ook zelf langskomen in de winkel aan de Hoofdstraat 222. Telefonisch zijn we ook bereikbaar via telefoonnummer 0528 240161. Heb je speciale wensen of wil je meer weten, neem dan zeker contact met ons op, dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen doen. In ieder geval: alvast smakelijk eten!