Geen producten
Bestellen

Belegde broodjes op kantoor bestellen Hoogeveen

Soms kan het ineens ontzettend druk zijn op kantoor. Opdrachten, besprekingen, vergaderingen, noem maar op. Om alles goed draaiende te houden in het MKB, is het belangrijk dat er goed gegeten wordt en dát wordt wel eens vergeten. Bakker Bart Hoogeveen biedt dan uitkomst. Als MKB ondernemer bestel je er de lekkerste belegde broodjes en hebt in een handomdraai een stevige lunch voor en met je personeel geregeld. Goed voor de sfeer en het levert de nodige arbeidsvitaminen!

Online bestellen en laten bezorgen

Op de website van Bakker Bart kan je zien wat er allemaal verkrijgbaar is: verschillende brood- en broodjessoorten en heel veel soorten beleg: van een eenvoudige witte bol met een plak kaas, tot een baguette met zalmsalade. Verder zijn er ook heerlijke zoete en hartige snacks, warme en koude dranken en voordelige en gezonde lunchpakketten. Je geeft je bestelling en je adres online door en kunt deze op de gewenste tijd afhalen of laten bezorgen. Bij een order van € 25,- of meer brengen we het zelfs helemaal gratis naar je toe! Geef dit dan wel even aan bij je bestelling.

Hoe verser hoe lekkerder

Iedereen zal het met ons eens zijn dat brood het lekkerste is als het net uit de oven komt. Daarom zijn al onze producten dagvers. Om dat te kunnen garanderen staan wij al midden in de nacht met veel zorg en liefde te bakken. Jij kunt er dus op vertrouwen dat je bij ons alleen de lekkerste en meest verse broodjes krijgt! Heb je bijzondere wensen? Neem dan even contact met ons op, want wij helpen je graag. Je kunt altijd bij ons langs komen in de winkel aan de Hoofdstraat 222, in hartje centrum Hoogeveen. Verder kunt je ons natuurlijk ook bellen. We zijn bereikbaar op 0528 240161.