Geen producten
Bestellen

Belegde broodjes op kantoor bezorgen Hoogeveen

Ondernemingen in het MKB leven een druk bestaan. Er moet hard gewerkt worden, maar het is ook belangrijk om af en toe momenten van gezelligheid te hebben. Een lekker ontbijt of gezonde lunch zijn daarvoor ideaal. Samen een maaltijd eten versterkt de onderlinge band van het personeel en zo zorg je ervoor dat de vaart erin blijft. Bij Bakker Bart weten we daar alles van! Wij verzorgen ontbijt en lunch voor het MKB in de omgeving: heerlijke belegde broodjes en snacks en, bijvoorbeeld, versgeperst sinaasappelsap.

Lekker en gemakkelijk

Ken jij het grote gemak van online bestellen bij Bakker Bart al? Op de website kijk je, net als op een menukaart, wat je wilt eten. Je vinkt dit aan en vult je gegevens in. Vervolgens maken wij met veel zorg en aandacht je bestelling voor je klaar. Deze kun je zelf afhalen op het gewenste tijdstip, of laten bezorgen. Bestellingen van € 25,- of meer bezorgen wij gratis bij je op kantoor! Je bent dus hooguit vijf minuten kwijt met het doorgeven van je order en verder heb je er geen omkijken meer naar.

Veel variatie en lekker vers

Ons assortiment is uitgebreid en dagvers. Dat garanderen we. Je hebt de keuze uit diversen soorten broodjes en snacks, beleg en kant en klare lunchpakketten. Verder verzorgen we ook warme en koude dranken en versgeperste vruchtensappen. Wil je iets speciaals of meer informatie? Bel ons op nummer 0528 240161 of kom langs in onze winkel in het centrum van Hoogeveen, aan de Hoofdstraat 222. We staan je graag te woord en kijken wat we voor je kunnen doen! Wij zijn toegewijd om het de MKB ondernemers van Hoogeveen en omgeving zo gemakkelijk mogelijk te maken. Van ondernemer, voor ondernemer dus!