Geen producten
Bestellen

Broodjes bestellen bij Bakker Bart Hoogeveen

Belegde broodjes bestellenHeerlijke broodjes, snacks en dranken bestel je eenvoudig bij Bakker Bart Hoogeveen. Kies eenvoudig je product(en) en voer vervolgens je klantgegevens in. Geef aan op welke datum en tijdstip je de bestelling wenst af te halen en je bestelling is vervolgens geplaatst! Is het totaalbedrag van je bestelling hoger dan € 25,00 dan kun je zelfs kiezen om je bestelling te laten bezorgen. Voorwaarde is wel dat de bestelling bezorgt moet worden in Hoogeveen.

Makkelijk online te bestellen

Trek in een lunch of heerlijke snack van Bakker Bart Hoogeveen? Houd er rekening mee dat je minimaal een kwartier van te voren de bestelling dient te plaatsen op de website. Het is zelfs mogelijk om een bestelling te plaatsen enkele dagen voordat je het wenst af te halen!

Een voorbeeld

Het is maandag 10.00 uur en op vrijdag wil je een lunch nuttigen van Bakker Bart Hoogeveen. Tijdens het bestelproces op de website geef je aan wat de gewenste afhaaldatum is. Tevens kun je hier aangeven op welk tijdstip je de bestelling komt afhalen. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling voor je klaart ligt!

Betalen bij afhalen

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst op de bestelsite van Bakker Bart Hoogeveen dien je de betaling te verrichten bij afhalen. Indien het totaalbedrag van je bestelling hoger bedraagt dan € 25,00 en je wenst dat het bezorgt wordt, dan dien je de betaling te verrichten aan de bezorger.

Vanaf € 25,- gratis bezorgd

Is het totaalbedrag van je bestelling hoger dan € 25,-? Dan kunnen wij het gratis bezorgen. Geef dit even aan bij de opmerkingen.