Geen producten
Bestellen

Broodjes bestellen bedrijven Hoogeveen

"Op een lege maag kun je niet werken". Daar zijn wij het bij Bakker Bart helemaal mee eens! Daarom kunnen de MKB bedrijven in Hoogeveen en omgeving de lekkerste belegde broodjes en lunchpakketten bij ons bestellen. Met onze dagverse, gezonde lunches zorg je voor de nodige arbeidsvitaminen!

Veel variatie voor de lekkere trek

Je hebt de keuze uit heel veel verschillende broodsoorten, zoals panini, Bartjes, stokbrood en petit pains, en de lekkerste soorten beleg. Verder hebben we eveneens warme en koude dranken en verse vruchtensappen. Daarnaast kun je ook kiezen voor onze complete lunchpakketten. We hebben twee opties, beiden met twee lekkere, belegde broodjes en vers geperst sinaasappelsap. Bestellen doe je heel gemakkelijk online. Je kiest het pakket, of het broodje, vult het beleg van je keuze in en eventuele dranken en klaar ben je! Wij zorgen dat je bestelling op de gewenste dag en tijd voor je klaar staat. Je kunt het natuurlijk ook laten bezorgen en bij bestellingen van €25,- of meer leveren we het ook nog eens gratis bij je af.

Ideale formule voor het MKB

Bakker Bart in Hoogeveen steunt graag de lokale ondernemer en dat doen we natuurlijk op onze eigen manier: door een makkelijke manier te bieden om gezond en lekker te lunchen! Elke ochtend heel vroeg staan we al te bakken: brood en overheerlijke snacks. Kwaliteit staat voor ons hoog in het vaandel en daarom zijn onze producten altijd echt vers! Misschien wil je zelf een keer in de winkel komen kijken? Dat kan! We zijn gevestigd aan de Hoofdstraat 222. Op onze website kun je natuurlijk ook zien wat we allemaal in het assortiment hebben en je bestelling plaatsen. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar onder nummer 0528 240161. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen en je bestelling tegemoet te zien!