Geen producten
Bestellen

Broodjes bestellen in Hoogeveen

De Bakker Bart in Hoogeveen is niet de eerste Bakker Bart die inmiddels ook aan bezorgen doet, meerdere gingen ons voor. En omdat wij altijd het lekkerste en gemakkelijkste voor onze klant willen konden wij natuurlijk niet achterblijven.

Bakker Bart in Hoogeveen

Sinds 2007 word bij ons iedere ochtend met veel passie al het brood gebakken. Een hecht team van medewerk(st)ers helpen jou bij het uitkiezen van de snack waar je zin in hebt.

Niet alleen voor heerlijke broodjes kun je terecht bij Bakker Bart, ook voor een lekkere vlaai en broodproducten om thuis op te eten.

Makkelijk online bestellen

Heb jij zin in een lekker broodje van de Bakker Bart? Gebruik deze site om online broodjes te bestellen. Bestel het broodje op de site en heb geen last van wachtrijen. De betaling kan worden verricht aan de kassa. Let wel op dat je minstens een kwartier van te voren besteld. Anders hebben wij geen tijd genoeg om de bestelling voor je klaar te maken. Wanneer het jou uitkomt, kan je ook al een paar dagen van te voren de bestelling plaatsen.

Bij een bedrag hoger dan €25 heb je ook de mogelijkheid om de bestelling te laten bezorgen. Geef dit even aan bij de opmerkingen.

Zo simpel is het

Niet alleen in de winkel maar ook online heb je veel variatie in producten. Eten bestellenin Hoogeveen doej e bij Bakker Bart. Je kunt gaan voor een belegd broodje, een zoete snack of bijvoorbeeld een lekker kopje koffie. Wanneer je een lunch wil bestellen kun je kiezen om de producten afzonderlijk van elkaar te kiezen, maar je kunt ook kiezen voor een lunchpakket. Hierin zitten alle producten voor een heerlijke lunch. Zodra je de keuze hebt gemaakt kun je gemakkelijk je gegevens invoeren en word de bestelling geplaatst!