Geen producten
Bestellen

Eten bestellen in Hoogeveen

Sinds november 2013 kun je bij de Bakker Bart in Hoogeveen ook eten bestellen online! Voer minimaal een kwartier van te voren in op de website wat je wilt bestellen en op welk tijdstip je het wil hebben, vervolgens zorgen wij ervoor dat je het kunt ophalen op het afgesproken tijdstip!

Ruime variatie eten

Wij hebben veel variatie in onze winkel, en sinds kort ook op onze site! Wanneer je gaat bestellen krijg je als eerste 7 opties. Belegde broodjes, hartige snacks, zoete snacks, koude dranken, warme dranken, tosti’s en panini’s. Wanneer je uit deze mogelijkheden hebt gekozen kom je op een vervolgscherm die nog weer wat dieper ingaat op de producten. Kies je bijvoorbeeld voor een belegd broodje, dan kan je vervolgens het beleg kiezen en eventueel ook nog extra toevoegingen. Zodra je de keuze hebt gemaakt is het een kwestie van de gegevens invullen en je kunt het ophalen op het gewenste tijdstip!

Dit geldt ook voor het lunchpakket, alleen staan de lunchpakketten niet bij de bestelopties. Voor lunchpakketten hebben wij een apart kopje aangemaakt. Dit kun je vinden bij de linkjes onderaan de tekst.

Ook voor broden en taarten

Het is niet mogelijk om bij ons hele broden of taarten te bestellen. Dit kun je natuurlijk wel gewoon afhalen in onze winkel.

Wij bezorgen ook in Hoogeveen

Je kunt natuurlijk je broodjes online bestellen, maar ook bezorgen behoort tot de mogelijkheden.

Bij de meeste bestel sites moet je ook al gelijk online betalen, bij Bakker Bart hoeft dat niet. Je kunt de bestelling plaatsen en betalen wanneer je het afhaalt. Bij een besteding die hoger is dan €25, kun je ervoor kiezen om de bestelling te laten bezorgen. Wij bezorgen overal in Hoogeveen en je kunt dan de betaling verrichten bij onze bezorger.

Broodjes bestellen in Hoogeveen doe je in ieder geval bij Bakker Bart.