Geen producten
Bestellen

Eten bestellen op het werk Hoogeveen

Het kan soms heel handig zijn om eten te laten bezorgen op kantoor. Op dagen dat je langer door moet werken, maar ook voor een lunch of ontbijt is het fijn als je zonder veel moeite van een gezonde maaltijd kunt genieten. Bij Bakker Bart Hoogeveen kan dat! Kies uit de lekkerste broodjes en je favoriete beleg, of bestel een compleet, voordelig lunchpakket. Gegarandeerd een succes bij je personeel!

Online een broodmaaltijd bestellen

Neem even een kijkje op onze website en je ziet dat we een uitgebreid assortiment hebben. Je stelt zelf je maaltijd samen met broodjes en beleg naar keuze, heerlijk zoete en/of hartige snacks en fris, versgeperst vruchtensap. Ook de lunchpakketten zijn gezond en lekker. Er is een pakket van €5,- (mueslibol met kaas, Duits broodje belegd naar keuze en vers sinaasappelsap 180 ml) en een pakket van €6,50 (mueslibol met kaas, een Bartje ® belegd naar keuze en vers geperst sinaasappelsap 300 ml). Bestellen doe je simpelweg door online je keuze aan te klikken, je gegevens in te vullen en aan te geven of je de order wilt afhalen of laten bezorgen op kantoor. Bestel je voor meer dan €25,- dan brengen we het gratis naar je werk adres!

Maak je leven als MKB ondernemer makkelijker

Je ziet dus dat een broodmaaltijd van Bakker Bart lekker, gezond en voordelig is. Bovendien is het erg praktisch. Laat ons je leven als MKB ondernemer makkelijker maken! Elke dag bakken wij de lekkerste, verse broodjes wanneer het bedrijfsleven nog 'op een oor ligt'. Zo ben jij verzekerd van een dagvers product. Doe je bestelling online, of neem contact met ons op via telefoonnummer 0528 240161 Je kunt uiteraard ook altijd in onze winkel terecht. We zijn midden in het centrum van Hoogeveen gevestigd, aan de Hoofdstraat 222. Wij hopen snel tot ziens!