Geen producten
Bestellen

Lunch bestellen Hoogeveen

MKB ondernemingen zijn er in vele soorten en maten, maar ze hebben allemaal eenzelfde kenmerk: er wordt hard gewerkt! De drukke dagen rijgen zich aaneen en niets werkt dan meer motiverend dan een gezellige, gezamenlijke lunch. Geniet samen met je collega's van een heerlijke broodmaaltijd; een rustpuntje tijdens een drukke werkdag! Als MKB onderneming in Hoogeveen bestel je de bedrijfslunch natuurlijk bij Bakker Bart!

Bestel online en laat gratis bezorgen

Bestellen bij Bakker Bart is heel eenvoudig. Op de website kun je zien wat je allemaal kunt kiezen: broodjes, allerlei soorten beleg, zoete en hartige snacks en warme en koude dranken. Daarnaast hebben we ook twee heerlijke lunchpakketten. De een bestaat uit mueslibol met kaas en een Duits belegd broodje, het andere bestaat uit eveneens een mueslibol met kaas en een Bartje belegd naar keuze. Bij beide pakketten krijg je een heerlijk glas versgeperst sinaasappelsap. Maak je keuze op de website, vul je gegevens in en laat ons weten wanneer je het wilt afhalen of laten bezorgen. Bestellingen van €25,- en hoger bezorgen we gratis!

De beste ingrediënten

Een goed product is de beste reclame. Daarom, en omdat wij gewoon liefde voor ons vak hebben, krijg je bij ons alleen dagverse producten, bereid van de beste ingrediënten. En daarom gaan wij elke dag heel vroeg uit de veren, om het lekkerste brood en de lekkerste snacks te bakken. Je lunch online bestellen, gaat makkelijk en snel. Toch kan het zijn dat je liever persoonlijk contact wil, voor advies of speciale wensen. Wij helpen graag! Daarvoor kun je altijd in onze vestiging aan de Hoofdstraat 222 terecht. En we zijn natuurlijk ook telefonische bereikbaar. Draai daarvoor het nummer 0528 240161.