Geen producten
Bestellen

Lunch bezorgen Hoogeveen

Ondernemingen binnen het MKB hebben veelal geen echte kantine. Toch is een lekkere lunch op drukke dagen dé manier om iedereen gefocust en gemotiveerd te houden. Tijdens zo'n gezamenlijke maaltijd ontstaat er een vriendschappelijke sfeer en bespreek je gemakkelijk nog even een paar belangrijke punten.

Geen kantine, toch een lunch

Bakker Bart biedt het MKB in Hoogeveen en omgeving daarom de mogelijkheid om een heerlijke broodmaaltijd te bestellen voor op kantoor. Zo heb je, ondanks dat er geen kantine is, toch een gezellige bedrijfslunch! Wij bezorgen twee soorten lunchpakketten: een eenvoudige en een wat uitgebreidere. Beide met gezonde broodjes en versgeperst sinaasappelsap. En uiteraard kun je ook zelf je maaltijd samenstellen door op onze site de gewenste broodjes, snacks en dranken uit te kiezen. Bestel je voor een bedrag van €25,- of meer, dan leveren wij deze bovendien gratis bij je af! Makkelijker en lekkerder kan dus niet.

Elke dag kakelvers

Ons beleid is kwaliteit! Al lang voordat jij wakker wordt, staan wij, in het hart van het centrum van Hoogeveen, met veel liefde en aandacht, de beste broden, broodjes en snacks te bakken. Jouw brood én het beleg is altijd kakelvers, dat beloven wij. Bestellen doe je heel eenvoudig via onze website. Daar bekijk je ook het assortiment belegde broodjes, tosti's, zoete en hartige snacks en koude en warme dranken. Het kan natuurlijk zijn dat je liever persoonlijk contact met ons opneemt, bijvoorbeeld om speciale wensen te bespreken. Breng in dat geval even een bezoekje aan onze Bakker Bart winkel aan de Hoofdstraat 222, of bel via telefoonnummer 0528 240161. Wij helpen je graag verder!