Geen producten
Bestellen

Lunch op kantoor bestellen Hoogeveen

Als er hard gewerkt moet worden, is een lekkere maaltijd midden op de dag geen overbodige luxe. Het is een goede onderbreking die zorgt voor een gezellige sfeer en biedt een stevige basis om de vaart er in te houden! Je werknemers gaan met plezier aan het werk, want tenslotte is het zo dat liefde door de maag gaat, nietwaar? Bakker Bart weet daar alles van en maakt dan ook de heerlijkste broodjes voor het MKB in Hoogeveen en omgeving. In feite stimuleren we daarmee dus de lokale economie!

Online bestellen en gratis bezorging

Lang voordat jouw werkdag begint, is men bij Bakker Bart al druk in de weer om de lekkerste broodjes en snacks te maken. Elke dag kun je bij ons terecht voor super vers brood: belegde broodjes, hartige en zoete snacks en dranken. Daarnaast leveren wij ook voordelige, dagverse lunchpakketten met een broodje en versgeperst sinaasappelsap. Kortom, volop keuze voor ieders 'lekkere trek'! Je kunt heel eenvoudig online bestellen en wanneer je order meer dan € 25,- bedraagt, leveren we je bestelling gratis af op je kantoor.

De lunchpartner voor het MKB

Als geen ander weten wij wat ondernemerschap allemaal betekent. Daarom beschouwen wij ons graag als jouw partner als het om lekkere, gezonde arbeidsvitaminen gaat. Wij staan in voor de kwaliteit en versheid van onze producten en zorgen, elke dag weer, dat de schappen goed gevuld zijn. Doe je bestelling online, of kom langs in onze winkel aan de Hoofdstraat 222. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen, via telefoonnummer 0528 240161. Lunch op kantoor bestellen? Natuurlijk bij Bakker Bart!