Geen producten
Bestellen

Lunch op kantoor bezorgen

Ondernemers in het MKB in Hoogeveen en omgeving weten er alles van: ondernemen is hard werken! Er zijn daarbij natuurlijk pieken en dalen en wat de omstandigheden ook zijn, het gaat altijd beter als de inwendige mens goed verzorgd is. Even de gezamenlijke 'werkketel' stoom laten afblazen door een gezellige ontspannen maaltijd is een boost voor de werksfeer. Laat daarom eens een lekkere lunch op kantoor bezorgen en zie wat dat voor de spirit van je werknemers doet!

Gezond en lekker

Bij ons kun je gezonde, heerlijke, dagverse lunchpakketten en belegde broodjes bestellen en bij je bedrijf laten afleveren. Het complete lunchpakket bestaat uit een belegd broodje en versgeperst sinaasappelsap en is verkrijgbaar in twee 'maten': voor de gewone en de grote trek. Verder zij er uiteraard ook individueel belegde broodjes. Bestellen gaat heel eenvoudig online. In een paar simpele stappen geef je ons je keuze en je gegevens aan ons door. Wij maken vervolgens met veel zorg je order voor je klaar en bedraagt je bestelling meer dan €25,- dan brengen wij het gratis!

Wij houden van ons vak

Bij Bakker Bart weten we alles van zowel ondernemen als van de verzorging van de inwendige mens. Kortom, met enige trots kunnen wij zeggen dat we experts zijn op een heel specifiek gebied. De versheid en kwaliteit van onze producten zijn daarbij topprioriteit. In onze winkel aan de Hoofdstraat 222 kun je dat zelf komen zien, proeven en ruiken! Bestellen gaat bij voorkeur online, maar we zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar. Bel ons op nummer 0528 240161. MKB in Hoogeveen en omgeving: laat je lunch op kantoor bezorgen door Bakker Bart. Wij houden van ons vak!