Geen producten
Bestellen

Lunch pakketten voor bedrijven Hoogeveen

Het bedrijfsleven in het MKB kent het wel, van die dagen dat er eindeloos vergaderd lijkt te moeten worden, of van die chaotisch drukke dagen voor een deadline. Het is dan heel prettig als er midden op de dag even een rustpunt is. Een moment dat je samen kunt lunchen en even stoom kunt afblazen. Maar juist die MKB ondernemingen hebben veelal geen uitgebreide kantine en voor dié bedrijven heeft Bakker Bart de perfecte oplossing! Wij verzorgen namelijk de lekkerste lunchpakketten voor kantoor. Gemakkelijk, gezond en lekker!

Lunchpakketten bestellen

Je kunt kiezen uit twee pakketten: 'De lekkerste Lunch', bestaande uit een mueslibol met kaas, een Duits broodje belegd naar keuze en vers sinaasappelsap (180 ml) en 'Voor de grote Trek', bestaande uit een mueslibol met kaas, een Bartje ® belegd naar keuze en vers geperst sinaasappelsap (300 ml). Bestellen doe je heel eenvoudig online en daar kan je, mocht je dat willen, ook andere broodjes en snacks bestellen. Je haalt de lunch pakketten af op het door jouw opgegeven tijdstip en bezorgen kan uiteraard ook. Mocht je order meer dan €25,- bedragen, dan brengen we het gratis bij je op kantoor.

Veel variatie en lekker vers

Laat je het 'lunchprobleem' uit handen nemen en bestel voor je lunch pakketten bij Bakker Bart. Wij staan dagelijks voor dag en dauw met veel liefde en plezier te bakken, zodat we altijd ovenvers brood hebben. Het kan natuurlijk zijn dat je bijzondere wensen hebt of gewoon meer informatie wilt. Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0528 240161 of wip even aan onze winkel. We zijn gevestigd in het hartje van het centrum van Hoogeveen, aan de Hoofdstraat 222. Wij heten het MKB in Hoogeveen en omgeving graag welkom!