Geen producten
Bestellen

Lunch verzorgen Hoogeveen

Voor drukke MKB ondernemingen is het heerlijk om de lunch te laten verzorgen door iemand die daar verstand van heeft. Bij Bakker Bart kan dat! Wij verzorgen sinds jaar en dag de lekkerste broodmaaltijden voor MKB bedrijven in Hoogeveen en omgeving.

Veel keuze voor de lekkere trek

Zoals je van Bakker Bart gewend bent in de winkel, is ons assortiment zeer uitgebreid. We hebben diverse soorten broodjes die je kunt laten beleggen. Gewoon met een ouderwetse plak kaas, of bijvoorbeeld met een lekkere, verse salade. Voor de vitamientjes laat je er wat frisse rauwkost op leggen. Daarnaast zijn er ook talloze snacks. Zoete snacks zoals appelflappen, donuts en puddingbroodjes, maar ook hartige varianten. Denk bijvoorbeeld aan pizza, kaasbroodjes en kaasstengels. Waar je ook trek in hebt vandaag, bij ons kun je het krijgen. Erg praktisch en gezond zijn de lunchpakketten. We hebben twee heerlijke pakketten voor je samengesteld elk met een mueslibol met kaas en een ander belegd broodje en lekker koel, versgeperst sinaasappelsap.

Om je bestelling te doen, klik je op de website de producten aan van je keuze, je vult je gegevens in en geeft aan wanneer je de bestelling wilt halen of laten bezorgen. Overigens bezorgen wij bestellingen van €25,- of hoger gratis op het aangegeven adres. Zo heb je er geen omkijken meer naar en hoef je alleen nog maar achterover te leunen en te genieten van al dat lekkers. Dan kun je er daarna met frisse energie weer tegenaan!

Kakelvers

'Kakelvers' heeft bij ons een speciale betekenis. Want wij gaan met de kippen op stok zodat we heel vroeg op kunnen staan om ovenvers brood voor onze klanten te bakken. Jouw brood en alles wat je bestelt, is dus honderd procent kakelvers. En dat proef je! Je bestelling doorgeven, doe je via onze website. Maar je kunt uiteraard ook persoonlijk contact met ons opnemen. In onze winkel aan de Hoofdstraat 222 staan we altijd voor je klaar en je kunt ons ook telefonisch bereiken via nummer 0528 240161.