Geen producten
Bestellen

Lunch voor bedrijven Hoogeveen

Een lekkere lunch is bevorderlijk voor een goede sfeer en een positieve instelling op het werk. Daarom is het dan ook een investering die resultaat levert omdat het de productiviteit verhoogt! Maar voor het MKB is het lang niet altijd haalbaar om dit zelf te verzorgen. Bakker Bart neemt je die zorg helemaal uit handen!

Bestel de lekkerste broodjes en lunchpakketten online

Op onze website zoek je de lekkerste broodjes en lunchpakketten uit en je bestelt ze met een paar klikken van je muis. MKB bedrijven in Hoogeveen en omgeving kunnen zo hun bedrijfslunch laten bezorgen, maar het is natuurlijk ook een mogelijkheid voor het personeel om individueel of samen broodjes te bestellen. Vanaf €25,- is bezorging overigens gratis!

Voor losse, belegde broodjes heb je de keuze uit 11 broodsoorten en maar liefst 18 soorten beleg! Kant en klare lunchpakketten zijn er ook. In twee uitvoeringen, beide met twee gezonde broodjes en vers sinaasappelsap: gezond en lekker dus! Kortom, alle ingrediënten om na de lunchpauze weer met volle kracht en focus aan het werk te gaan.

Persoonlijke aandacht

Bakker Bart in Hoogeveen verzorgt elke dag met veel liefde en persoonlijke aandacht het middageten voor MKB bedrijven in de omgeving. Dagelijks bakken we alle broodjes vers en ook voor de versheid en kwaliteit van de andere producten staan we volledig in. Wil je dat we voor jouw bedrijf ook de lunch ma ken en eventueel bezorgen? Plaats dan snel je bestelling online. Persoonlijk langskomen kan ook. We zijn gevestigd in het hart van het centrum, aan de Hoofdstraat 222. Voor vragen zijn wij ook bereikbaar via telefoonnummer 0528 240161.