Geen producten
Bestellen

Online bedrijfslunch bestellen

Ondernemers in het MKB moeten op alle vlakken iedereen tevreden stellen; klanten, personeel, de Belastingdienst, de Gemeente en daarnaast moet je vaak ook nog aan allerlei wetten en voorwaarden voldoen. Veeleisend werk dus! Om het toch nog een beetje gezellig en ontspannen te houden, is het fijn als er midden op de dag samen geluncht kan worden. Dan is het handig als je online een lekkere en gezonde bedrijfslunch kunt bestellen!

Lekkere lunch van Bakker Bart

Bij Bakker Bart Hoogeveen verzorgen wij heerlijke broodmaaltijden voor het MKB in Hoogeveen en omgeving. Je hebt de keuze uit complete lunchpakketten of diverse individueel belegde broodjes. Bruin, wit, zoet of hartig met kaas, vleeswaren, salades, rauwkost en nog veel meer, voor elke smaak en mate van eetlust! Daarnaast hebben we natuurlijk ook warme en koude dranken, zoals bijvoorbeeld versgeperst vruchtensap. Bestellen doe je met een paar klikken op onze website en bij een bestelling van €25,- of meer bezorgen we het ook nog eens gratis bij je op kantoor! Geef je order uiterlijk een kwartier van te voren door, zodat wij de tijd hebben om alles met de nodige zorg klaar te maken.

Kwaliteit is onze reclame

Hard werken en ondernemerschap is iets waar wij bij Bakker Bart natuurlijk ook alles vanaf weten. Elke ochtend, nog voor de kippen van stok komen, zijn wij al druk in de weer om het lekkerste brood te bakken. We zijn daarbij van mening dat de kwaliteit en versheid van onze producten de beste reclame is en daarom is alles wat je bij ons bestelt altijd van de beste kwaliteit en dagvers! Bestellen gaat, zoals gezegd, via de website, maar we zijn ook telefonisch bereikbaar via nummer 0528 240161 en je kunt ook altijd langskomen bij onze winkel aan de Hoofdstraat 222. Online bedrijfslunch bestellen doe je dus het liefst bij Bakker Bart!