Geen producten
Bestellen

Online broodjes bestellen

Heb je zin in een lekker broodje maar niet de tijd of zin om erop te wachten? Bestel jou broodje dan online! Dan is je broodje klaar wanneer je de winkel binnen loopt. Geen wachtrijen meer voor jou!

Online bestellen

De lekkerste broodjes, dranken en snacks bestel je op de site bij Bakker Bart Hoogeveen. Je kunt op de site veel eten bestellen, waaronder verschillende broodjes, beleg, snacks en drinken kiezen om te bestellen. Zodra je de keuze hebt gemaakt hoef je alleen nog maar jou gegevens in te voeren. Bij het afhalen kan je vervolgens betalen. Let wel op dat je minstens een kwartier van te voren bestelt! Het is zelfs mogelijk om een aantal dagen van te voren al te bestellen.

Wij bezorgen ook

Wanneer het te betalen bedrag hoger dan €25 bedraagt kan je de bestelling laten bezorgen. Een voorwaarde is wel dat wij alleen in Hoogeveen bezorgen. Afrekenen kan vervolgens bij de bezorger. Wanneer je van onze bezorgservice gebruik wilt maken moet je dit even aangeven bij de opmerkingen.

Lunchpakketten

Als je het makkelijker vindt om gewoon in een keer een gehele lunch te bestellen dan is dat ook mogelijk. Hiervoor hebben wij lunchpakketten samengesteld. Je hebt keuze uit twee pakketten:

Lekkere broodjes

Lekkere broodjes bestellen in Hoogeveen doe je online bij Bakker Bart.

Vervolgens heb je ook nog de keuze om meerdere dranken bij te bestellen. Je voert je gegevens in en kiest eventueel voor de optie bezorgen, maar dit kan alleen wanneer het bedrag hoger dan €25 ligt.