Geen producten
Bestellen

Ontbijt verzorgen Hoogeveen

Een goede start van de dag maak je met een lekker en gezond ontbijt. Bij Bakker Bart Hoogeveen weten we daar alles van! Al heel vroeg staan wij te bakken zodat alle huishoudens 's-ochtends ons brood op tafel kunnen zetten en daarnaast verzorgen wij ook lekkere en gezonde ochtendmaaltijden voor de MKB ondernemingen in de omgeving!

Online bestellen en veel keuze

Het MKB in Hoogeveen en omgeving kan bij ons online de heerlijkste broodmaaltijden bestellen om op een bepaald tijdstip af te halen of te laten bezorgen. Op de website zie je welke producten je allemaal kunt bestellen: de lekkerste broodjes met diverse soorten beleg, hartige en zoete snacks, tosti's, warme en koude dranken en versgeperst sap. Daarnaast hebben we ook regelmatig een leuke combinatieaanbieding, zoals bijvoorbeeld een mini Bartje met een kop koffie. Bestellen is heel eenvoudig: je klik gewoon de producten van je keuze aan en vult je gegevens en het gewenste tijdstip in. De betaling vindt plaats tijdens het afhalen of de bezorging. Wanneer je bestelling meer bedraagt dan €25,- verzorgen wij niet alleen je ontbijt, maar brengen het ook nog gratis naar je toe!

Passie voor brood

Bij Bakker Bart hebben wij echt een passie voor brood en we zorgen er dan ook voor dat al onze producten dagvers zijn. Dit doen we door al voor dag en dauw te gaan bakken en te kiezen voor uitsluitend verse producten van hoogwaardige kwaliteit. Zo ben jij ervan verzekerd dat je broodje echt lekker en goed is! Voor informatie en het doorgeven van je bestelling verwijzen wij je naar onze website. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd langskomen in onze winkel aan de Hoofdstraat 222, of telefonisch contact opnemen via nummer 0528 240161.