Geen producten
Bestellen

Ontbijt voor bedrijven Hoogeveen

"Een goed begin is het halve werk!" Dat is een tegeltjeswijsheid die gebaseerd is op de realiteit. Daarom is een stevig ontbijt dé basis om een werkdag mee te beginnen. Soms kan het echter zo druk en chaotisch zijn, dat er niet altijd tijd is om thuis te eten. Voor MKB bedrijven is het dan ook slim om werknemers de mogelijkheid te bieden om dit alsnog op kantoor te doen. Dan weet je zeker dat je personeel in een goede stemming aan de slag gaat!

Online bestellen

Iedereen heeft een eigen smaak: de één heeft het liefst een gezond volkorenbroodje met kaas en rauwkost, de ander gaat steevast voor lekkere hartige snacks en nummer drie is echt een zoetekauw en houdt het bijvoorbeeld op een donut of puddingbroodje. Verder hebben we natuurlijk ook croissants, heel veel verschillende soorten beleg, versgeperste sappen en koffie en thee. Kortom, genoeg keuze voor ontbijt op kantoor! Je kunt je bestelling tot een kwartier voor de gewenste afhaal-/bezorgtijd heel eenvoudig doorgeven via onze website. Na ontvangst van je order maken wij de bestelling klaar en bezorgen hem desgewenst. Voor bestellingen boven de €25,- is bezorging zelfs gratis!

De lekkerste broodjes komen van Bakker Bart

Al heel vroeg in de morgen is het in onze bakkerij lekker warm en het ruikt er heerlijk, want dan zijn wij al druk bezig met bakken. Voor ons is versheid van de producten een vanzelfsprekendheid. Daarom vind je bij ons alleen dagvers brood en het kan zelfs zijn dat, wanneer je bedrijfsontbijt wordt bezorgt, de broodjes of snacks nog warm zijn! Onze winkel is gevestigd aan de Hoofdstraat 222. Daar ben je altijd welkom en natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar (0528 240161) tijdens openingstijden. Bestel ook je bedrijfsontbijt online, want het MKB haalt de lekkerste broodjes van Bakker Bart Hoogeveen!